Visie


Wij geloven dat ieder mens talenten heeft. Die zijn niet beter dan die van iemand anders. Ze zijn gewoon verschillend. We hechten waarde aan het ontwikkelen van mensen. We willen organisaties inzicht geven in het potentieel van mensen en hoe dit potentieel optimaal benut kan worden. Zodat het rendement van individu en organisatie verhoogd wordt.

Om dat te kunnen bereiken is inzicht nodig. Op individueel- en op organisatieniveau. AMN ontwikkelt hiervoor de tools. Online assessments, toets-, talent- en examenvolgsystemen, matching en slimme rapportages voor diagnostiek en managementinformatie.

Wij van AMN


AMN is opgericht in 1998 en biedt testen, toetsen en volgsystemen aan voor het onderwijs en het bedrijfsleven. Jaarlijks maken meer dan 250.000 deelnemers gebruik van de AMN instrumenten en ons digitale platform.

De producten van AMN geven scholen en bedrijven antwoord op belangrijke vragen waarmee het rendement van leer-, selectie- en begeleidingsprocessen kan worden verhoogd.

AMN ontwikkelt zowel de content als de techniek in eigen beheer. Dagelijks werken ict-er, onderwijskundigen, HR-specialisten en psychologen samen om slimme oplossingen te creëren.

AMN is actief in Nederland, Duitsland, Roemenië en Kazachstan. In Nederland is AMN met afstand de grootste aanbieder van intaketesten voor het MBO.

AMN staat voor assess, manage en navigate.