Op 8 december vindt de jaarlijkse update van de Intake plaats. Wat is veranderd? Lees het hier.

Nieuwe normen voor capaciteiten en persoonlijkheid
De Intaketest is een genormeerde test. Om de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de resultaten te kunnen blijven garanderen, hebben we analyses uitgevoerd en de normen opnieuw berekend.

De nieuwe normen worden op dinsdag 8 december doorgevoerd. Alle testen die u na de update afneemt, zijn gebaseerd op de nieuwe normen.

Wijzigingen in rapportages
In de individuele rapportage wordt ‘Gehaastheid’ vanaf de update altijd getoond. Ook als er geen sprake is van gehaastheid.

De titels van de volgende factoren zijn aangepast:

  • Enthousiasme wordt Impulsiviteit
  • Inzet wordt Dynamiek
  • Stabiel wordt Stabiliteit
  • Extravert wordt Extraversie
  • Zorgvuldig wordt Zorgvuldigheid
  • Open wordt Openheid

De nieuwe titels ziet u in alle rapportages.

Rapportages per product
Elk product heeft zijn eigen rapportages. Na de update ziet u, in plaats van de lange lijst met rapportages, alleen de rapportages die behoren tot het geselecteerde product. De gecombineerde rapportages komen te vervallen.

Beroepsbeeldtest
De Beroepsbeeldtest is na de update een afzonderlijk product. Dat betekent dat de Beroepsbeeldtest apart gepland moet worden.

Nieuw cohort
Het nieuwe cohort 2016-2017 is vandaag aan de laatste locaties toegevoegd. Neem contact op met helpdesk@amn.nl / 026 3557344 indien u wijzigingen wilt doorgeven. Dit is alleen van belang voor diegene die nog géén nieuw cohort hebben aangevraagd of geen koppeling met het schooladministratiesysteem hebben.