Het congres PO. Volop in beweging verbindt wetenschap met praktijk.
Inspirerend en leerzaam!


Dit dagvullende congres behandelt drie thema’s:

Onderwijs 2032
Het Platform Onderwijs2032 publiceerde begin 2016 haar bevindingen en geeft inzicht in hoe we ons in het onderwijs kunnen voorbereiden op technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Wat kunnen we vandaag al veranderen in antwoord op wat komen gaat?

Wetenschappelijke inzichten
Wat werkt in het onderwijs? We gaan onder meer in op de bewezen effecten van bewegen en lifestyle op cognitieve prestaties. Wat zijn nu precies executieve functies? Welke relatie hebben deze met leren en kunnen we de functies helpen verbeteren?

Formatief evalueren in het PO Waar?
…. of assessment for learning. Plotseling heeft iedereen het er over. Maar wat is het en hoe gebruik je het? Experts uit de wetenschap en de praktijk vertellen u over hun inzichten en ervaringen hoe formatief evalueren leidt tot betere resultaten bij jonge kinderen.

Het programma zal een keur bevatten aan aansprekende key note sprekers op deze thema’s en u veel keuze bieden om break out of parallelsessies bij te wonen.

Veel experts zijn inmiddels benaderd. In de aanloop naar het congres onthullen we er steeds meer! We sluiten af met cabaret van Johan Goossens.

Voor wie?
Wilt u het PO ook in beweging zetten? Bent u beleidsmaker, schooldirecteur, leerkracht (bovenbouw) of IB’er? Dan is dit voor u hét
congres van 2017 voor het PO.

Wanneer?
Woensdag, 27 september 2017.

Waar?
Centraal in Nederland.

Kosten:
€ 245,- inclusief btw.

Meld u aan!

Ik meld mij aan voor het congres ‘PO volop in beweging!’ op woensdag 27 september.

U ontvangt na inschrijving een factuur à € 245,00, incl. BTW.

Heeft u de kortingscodes van de NOT?
Vul de 2 codes in en u krijgt 50% korting.

Voorvoegsel
Voornaam *
Achternaam *
Email adres *
School *
Functie *

Kortingscode AMN

Kortingscode Noordhoff