Intaketest wordt Talentscan


Vanaf komend schooljaar krijgt de AMN Intaketest een nieuwe naam: de AMN Talentscan. Daarmee benadrukken we dat het niet gaat om dat ene moment (de intake), maar om het ontwikkelen van talenten tijdens de hele schoolloopbaan. Maar dat is niet het enige dat verandert. De AMN Talentscan geeft straks nog meer informatie om studenten goed te coachen en te begeleiden. Het is ook uitermate geschikt voor het bepalen van het voorlopig- en bindend studieadvies.

Ga naar de pagina van de AMN Talentscan!

Wat verandert er?

De naam verandert, maar aan de essentie verandert niets. We voegen persoonlijkheidsfactoren toe en laten meer detail zien op bestaande factoren. De matrix begeleidingsstijlen wordt nauwkeuriger. Hierdoor heb je vanaf volgend schooljaar nog meer informatie over de studenten. De resultaten van de AMN Talentscan zijn nog steeds te vergelijken met de resultaten van de AMN Intaketest.

De AMN Talentscan is een perfect startpunt voor de begeleiding van studenten. In combinatie met de gemengde leergang AMN Studiecoach leer je alles over begeleidingsstijlen, gesprekstechnieken, het geven van feedback en nog veel meer. Deze leergang start dit najaar. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina over AMN Studiecoach op onze website.

Kan ik je helpen?lianne

Lianne Konings
026 - 355 7333
info@amn.nl

Meedenken over een nieuwe toets?Doe mee! 
pijlblauw2