Doe mee met de pilot Eindtoets!

Het schooladvies is úw verantwoordelijkheid. AMN vindt dat een goede zaak. Daarom bieden wij u tot en met schooljaar 2018/2019 gratis ondersteuning!

Aansluiting POVO is ons online instrument dat u helpt uw schooladvies te onderbouwen en te objectiveren. Voor ons is een kind meer dan een score op taal en rekenen. Persoonlijkheid en motivatie dragen in belangrijke mate bij aan schoolsucces en daarom zit het in Aansluiting POVO.

U kunt Aansluiting POVO gratis blijven gebruiken tot en met schooljaar 2018/2019 als u nu met ons mee doet. En misschien blijft Aansluiting dan wel altijd gratis! Hoe?

Geniet dit schooljaar nog van de voordelen van Aansluiting POVO en doe mee met onze pilot voor de Eindtoets. Het mes snijdt aan twee kanten. U bent verzekerd van minimaal 3 volgende schooljaren gratis gebruik van Aansluiting POVO én u draagt bij aan meer keuzevrijheid voor de verplichte Eindtoets.

Wanneer onze Eindtoets wordt toegelaten door de staatssecretaris, kunt u Aansluiting POVO altijd gratis blijven gebruiken. Overigens staat niets u in de weg om enkel mee te doen met de pilot voor onze Eindtoets. Deze kan uitstekend dienen als generale repetitie.

Wilt u koppelen met ParnasSys? Geen probleem!

Wilt u ondersteuning met tablets, inclusief internet? Regelen we voor u!

Wilt u extra surveillance tijdens de afname? Ook dat gaan we voor u regelen!

 

Neem snel contact op voor meer informatie en u heeft nog dit schooljaar extra onderbouwing voor uw schooladvies.

voorbeeldrapportage Aansluiting

voorbeeldrapportage Eindtoets