AMN Talentscan


De AMN Talentscan meet capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie en competenties. Belangrijke voorspellers voor succes. Deze test wordt ruim 100.000 keer per jaar ingezet bij onderwijsinstellingen en bedrijven. Moderne theorieën uit de psychologie en motivatieleer liggen ten grondslag aan deze test.

De compacte rapportage geeft snel inzicht in hoeverre de kandidaat past bij de vacature. Competenties van de kandidaat worden vergeleken met wat nodig is voor de functie. De rapportage levert tevens de ideale begeleidings- of coachingsstijl voor elke kandidaat: hoe begeleid je deze potentiële medewerker het beste voor optimale prestaties?

De test is beschikbaar op alle niveaus, van mbo 1/2 tot en met wo-niveau. De competentieprofielen voor alle mbo-beroepen zijn standaard beschikbaar. Daarnaast heb je de mogelijkheid eenvoudig zelf profielen aan te maken voor elke denkbare functie op elk niveau.

De afname is mogelijk in het:
– Nederlands
– Engels
– Duits
– Pools
– Arabisch
– Farsi
– Tigrinya.

De afnametaal hoeft niet perse de taal te zijn waarin de rapportage wordt opgesteld. Zo kun je bijvoorbeeld migranten testen in het Arabisch en zelf de rapportage in het Nederlands lezen.

De test is beoordeeld door de Cotan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 026 355 7333 of stuur een e-mail naar info@amn.nl.