TalentScan


De TalentScan meet capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie en competenties. Belangrijke voorspellers voor succes. Deze test wordt ruim 100.000 keer per jaar ingezet bij onderwijsinstellingen en bedrijven. Moderne theorieën uit de psychologie en motivatieleer liggen ten grondslag aan deze test.

De compacte rapportage geeft snel inzicht in hoeverre de kandidaat past op de vacature. Competenties van de kandidaat worden gematcht met wat nodig is voor de functie. De rapportage levert tevens de ideale coachingsstijl voor elke kandidaat; hoe kunt u deze potentiele medewerker het beste coachen voor optimale prestaties?

De test is beschikbaar op alle niveaus, van MBO ½ tot en met hoger geschoold. De competentieprofielen voor alle MBO beroepen zijn standaard beschikbaar. Daarnaast heeft u de mogelijkheid eenvoudig zelf profielen aan te maken voor elke denkbare functie op elk niveau.

De afname is mogelijk in het Nederlands, Engels, Duits, Pools, Russisch, Arabisch, Farsi en Tigrinya. De afnametaal hoeft niet perse de taal te zijn waarin de rapportage wordt opgesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld migranten testen in het Arabisch en zelf de rapportage in het Nederlands lezen.

De test is beoordeeld door de Cotan.

 

Kan ik u helpen?lianne

Lianne Konings
026 - 355 7333
info@amn.nl